Persoonlijke ontwikkeling

Inzicht in jezelf, in je eigen leiderschapskwaliteiten en -stijl, is onmisbaar bij het bouwen van en sterk team of een sterke organisatie. TeamInDialoog richt zich daarom op jouw persoonlijke ontwikkeling. Zodat de hele organisatie verder komt.

Individuele Coaching

Omdat in dialoog gaan met je zelf makkelijker gaat als iemand anders je een spiegel voorhoudt en je op weg helpt met alle inzichten.

Young Professional Program

Millennials die zich met gelijkgestemden willen ontwikkelen. Voor wie er meer is dan alleen werk. Plus: deep diven in individuele coaching.

Online

Persoonlijk leiderschap ontwikkelen waar en wanneer je maar wilt. In je eigen tempo.
Met of zonder coach.

Invididuele Coaching – InDialoog met jezelf

Leer als professional leiding geven aan jezelf met ontwikkeling van je persoonlijk leiderschap.
Voor professionals én leidinggevenden die willen werken vanuit grip, inzicht en balans.

Individuele coaching doe je wanneer je ergens tegen aanloopt of merkt dat je steeds weer bij dezelfde dingen of situaties frustraties voelt of oordelen hebt. Of wanneer je merkt dat je in belemmerende patronen vastzit, of gewoon omdat je opmerkt dat je iemand kan gebruiken die naar je luistert en met je meekijkt.

(Young) Professional Program

Voor organisaties die willen investeren in de ontwikkeling van “hun” jonge professionals: de twintigers en dertigers* die twijfelen over de keuzes die ze gemaakt hebben, niet helder hebben welke weg ze willen inslaan of vastlopen in alle verwachtingen en verplichtingen waarmee ze te maken krijgen.

Voor individuele en collectieve (gedrags)ontwikkeling van medewerkers.

6-12 deelnemers

In een persoonlijk ontwikkelprogramma worden persoonlijke en professionele ontwikkeling van medewerkers met elkaar verbonden. Centraal staat gedragsontwikkeling; op individueel en groepsniveau.

Er is ruimte voor individuele groei door individuele coaching.

*En ook veertigers kunnen worstelen met deze vragen. Check het programma of neem contact op voor maatwerk mogelijkheden.

Online je persoonlijk leiderschap ontwikkelen

Wil jij op de zelfgekozen momenten werken aan je persoonlijk leiderschap? Eerst eens met jezelf aan de slag voordat je een coachtraject instapt? Dan is de online cursus persoonlijke leiderschapsontwikkeling voor jou gemaakt! Deze cursus in het in het bijzonder geschikt voor mensen met een leidinggevende rol of voor professionals die werken in een zelfsturend team of waarvan verwacht wordt dat zij zonder al te veel leiding zelf sturing en richting geven aan hun werk.