Systemische coaching

Persoonlijk leiderschap gaat over leidinggeven aan jezelf. Van belang voor ieder mens om een evenwichtig leven te leiden en jezelf en anderen te laten floreren.

InDialoog, met jezelf

Individuele systemische coaching is helpend wanneer je ergens tegen aanloopt of merkt dat je steeds weer bij dezelfde zaken of situaties frustraties voelt of oordelen hebt. Of wanneer je merkt dat je in belemmerende patronen vastzit of gewoon als je iemand kunt gebruiken die naar je luistert en met je meekijkt.

voor professionals, leiders, millennials,
managers, (zelfstandig) ondernemers, executives

Hé teamleider, manager, ondernemer,
stel jij jezelf deze vragen?

$
Hoe geef ik leiding op afstand en blijf ik toch in verbinding?
$
Hoe geef ik leiding aan een team met grote diversiteit?
$
Hoe houd ik de balans tussen mijn vakinhoudelijke werk en mijn leidinggevende rol?
$
Hoe blijf ik mezelf als leidinggevende?
$
Hoe kan ik in control blijven en toch meer loslaten?
$
Hoe werk ik samen met andere managers, zonder mijn eigen doelen uit het oog te verliezen?
$

Hoe kom ik weer in verbinding met mijzelf?

$
Hoe ga ik moeilijke gesprekken aan met mijn teamleden?
$

Hoe doe ik mijn werk, zonder mijzelf steeds voorbij te lopen en meer balans en rust tussen werk en privé te ervaren?

$
Hoe vul ik mijn leidinggevende rol in een zelfsturend team in?
Om succesvol te zijn als manager, teamleider, ondernemer, bestuurder, projectleider, programmamanager of product owner is het essentieel om zelf in balans te zijn. Met individuele coaching werk jij aan je persoonlijk leiderschap en je leidinggevende rol richting anderen.

“Persoonlijke ontwikkeling is als een reis, want het meeste leer je onderweg. Ik ben jouw gids onderweg, zodat jij in je werk & als mens kan floreren.”

Coaching voor professionals

Werk je in een zelfsturend team? Ben jij een professional in jouw vak, bijvoorbeeld als accountant, IT-consultant, HR adviseur, docent, verpleegkundige, jeugdwerker of fysiotherapeut? Dan geldt ook voor jou dat jij succesvol bent en met plezier je werk kunt doen als je zelf in balans bent. Dat bereik je door persoonlijk leiderschap. Ook voor jou en jouw vraagstukken is individuele coaching een manier om te floreren in je werk en daarmee in je persoonlijke leven.

Hoe werkt coaching?

TeamInDialoog is een gids, die jou de juiste verdiepende vragen stelt, reflecteert en jou in de spiegel laat kijken en tot antwoorden laat komen. Hierdoor kun jij leiding en richting geven aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Dat doen we door systemisch werk, opstellingen, Transactionele Analyse, verbindende communicatie (geweldloze communicatie), holding space, Deep Democracy, Action Learning Coaching, psychometrische analyses en diverse andere methodieken.

In de individuele coaching leg je de verbinding met jezelf. Dat vraagt tijd, aandacht, soms stilte en soms actie.

‘Met twee gesprekjes ben ik er wel weer’. Daar gelooft Dorianne niet in.

“Wat ik in de praktijk tegenkwam is dat je in een reguliere coachsessie de berg op klimt en de coachee na 90 minuten ergens halverwege of iets verder bungelt en vervolgens zonder enige eigen klimskills de top mag bereiken. Of dat de coachee na die 90 minuten boven op de berg staat en dan zo’n enorm uitzicht heeft, maar niet weet waar te beginnen. Daarom geloof ik in sessies met diepgang en ruimte.” TeamInDialoog biedt daarom twee gedegen coachtrajecten aan. Samen kijken we welk coachtraject bij jou, jouw werk, leven en jouw verlangens past.

Halfjaar traject

N

Intake & intakevragenlijst

N

4 Coachdagdelen

N

2 Online coachgesprekken – 90 minuten per gesprek

N

2 Opstellingsdagdelen of 1 Opstellingsdag

N

Inclusief materialen, informatie, (tussentijdse) opdrachten en tussentijds contact indien nodig

3-maanden traject

N

Intake & intakevragenlijst

N

2 Coachdagdelen 

N

2 Online coachgesprekken – 60 minuten per gesprek

N

1 Opstellingsochtend of -middag

N

Inclusief materialen, informatie, (tussentijdse) opdrachten

De meeste coachees kiezen voor het halfjaar coachtraject.
Beide coachtrajecten kan je volgen met actieve betrokkenheid van je leidinggevende. Bijvoorbeeld wanneer je coachvraag werkgerelateerd is of geïnitieerd is door bijvoorbeeld je werkgever of HR. Onderdeel van het traject zijn driegesprekken met jou, je leidinggevende en de coach. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou of één van je medewerkers? Neem contact op.

Ben je ZZP-er of ‘kleine’-ondernemer met personeel en gaat jouw vraag zowel over jezelf als over jouw business, neem contact op voor de mogelijkheden. Samen bekijken we of het 3-maanden, halfjaar of het BusinessCoach traject bij je past.

Wandelcoaching

In sommige coachsessies gaan we* wandelen.
Wandelen in de natuur geeft namelijk rust en verlegt de focus van je hoofd naar je lijf en je hart. Juist daar vinden transformaties plaats.

Het lopen brengt je letterlijk in beweging en zet je aan tot acties. De manier waarop je loopt en hoe je je omgeving gewaar wordt, helpt je jezelf open te stellen, te voelen wat gevoeld mag worden, te ervaren wat zich aandient en tot nieuwe inzichten te komen.

*Wie is we? TeamInDialoog heeft een heel bijzonder teamlid:
altijd vrolijk, kan uren wandelen, volgt graag en als je het niet meer weet, dan kijkt hij je aan, checkt hij even of je hem echt ziet en wijst jou vervolgens de weg.
Tijdens de wandelcoaching gaat Aslan mee op pad. Alleen als jij dat wilt uiteraard.

Kennismaking

Voorafgaand aan de coaching vindt altijd een intake plaats. Vraag hieronder je gratis kennismaking aan.
Een moment om elkaar te ontmoeten, jezelf te ont-moeten en jouw vraag, wens of intentie te onderzoeken en samen te horen of het klikt. 

Tarieven

De tarieven zijn afhankelijk van de coachvraag, het type traject of zijn soms onderdeel van een team- of ander traject in jouw organisatie.
Voor coaching geldt een BTW tarief van 21%. In principe werkt TeamInDialoog alleen voor werkgevers en (zelfstandig) ondernemers.

Ben jij particulier en heeft jouw coachvraag relatie tot je werk of denk jij hiermee impact te maken op je werk, ga dan (eventueel samen met de coach) in gesprek met je werkgever om in aanmerking te komen voor een coachtraject. 
Particulier en is het voor jou niet mogelijk je coachtraject via je werkgever te factureren? Per jaar zijn er een beperkt aantal coachplekken beschikbaar voor particulieren. Voor beschikbaarheid en tarieven voor particulieren, neem contact op. 

Review

Individuele leiderschapcoaching
“Wauw..dit had ik veel eerder moeten doen”. Mijn coaching sessies bij Dorianne en de systeemopstelling hebben echt wat losgemaakt bij mij. En me als mens en leider écht bewust gemaakt van de oorsprong van (persoonlijke) patronen en het mooie (en lastige van) verbinden van hoofd met het hart. Daarnaast rijkt Dorianne praktische tools aan die helpen dit toe te passen en nog verder te ontwikkelen. Dorianne neemt geen genoegen met halve antwoorden, creëert een veilige setting, stelt scherpe vragen en voelt aan wat nodig is om patronen inzichtelijk te maken en te benoemen zoals ze zijn. Ze is een prettige persoonlijkheid met rust en vertrouwen. Dorianne, dank voor jouw bijdrage in mijn ontwikkelproces, ik kan en ga er mee verder. Een absolute aanrader voor een ieder die zichzelf wil ontwikkelen als mens en professional!

Danny

Manager Zorg & Bedrijfsvoering

Ik vond het echt enorm waardevol wat we in de coachmiddag en opstelling hebben gedaan. Het maakt mij heel veel duidelijk wat ik niet eerder zo voelde.
Ik vond het ook bijzonder om jou op deze manier bezig te zien. Je zit helemaal op je plek en het is echt een geweldig talent dat je hebt.

Carolien

Dorianne heeft mij in toen ik bij een top-20 accountantskantoor werkte heel goed gecoacht tijdens een Human Development Traject. Ze kan heel goed de theorie vertalen naar de praktijk. Hierdoor ben ik mijzelf beter gaan begrijpen en heb ik goed geleerd hoe ik naar andere mensen kan kijken om er met elkaar het beste uit te kunnen halen. Hierdoor heb ik mij goed kunnen ontwikkelen als leidinggevende. Zij was voor mij de perfecte coach. Ze is goed benaderbaar en heeft veel kwaliteiten om de juiste snaar te raken.

Samir

Operationeel Directeur People & Payment

Dorianne heeft mij gecoacht in mijn rol in als Young Professional in een eindverantwoordelijke HR functie. Dorianne heeft mij tijdens de coachsessies helpen excelleren waarbij ze psychometrische analyses heeft ingezet (DISC/PPA en TEIQ).

Jelmer

Interim HR Professional

Ondernemerschap- & Leiderschapcoaching
De individuele coaching door Dorianne heb ik als zeer waardevol ervaren. Haar aandacht voor setting (locatie en sfeer) en de persoonlijke benadering springen er wat mij betreft uit!

Esther

Mede-eigenaar Kickstad & Procesmanager Duurzame Stadsontwikkeling

“Dit is het!” Dat waren mijn woorden toen we gezamenlijk tot de kern kwamen van mijn teamopstelling. Middels scherpe vragen, intuïtie en door patronen inzichtelijk te maken heeft Dorianne mij geholpen om in te zien wat mij te doen staat binnen het team. Dorianne is heel prettig in de samenwerking, straalt rust en vertrouwen uit, en ze is zeer gedreven om je te helpen richting te geven aan persoonlijk- en professioneel leiderschap. Ik ben Dorianne zeer dankbaar voor haar bijdrage in dit proces, en ik kan haar van harte aanbevelen voor ieder die mooie stappen wilt zetten als professional.

Lisette

Psychiatrisch Verpleegkundige