Boekenkast

Boekentip Now we’re talking. Deep Democracy in actie

Het boek in twee woorden: pragmatisch en bemoedigend.
In actie! Dat kan je zeker na het lezen van dit handzame boekje. Boeken lezen is inspirerend, je doet kennis op en het mooiste is als je er ook iets mee kunt doen. Bij dat laatste blijven de meeste mensen steken. Hoe doe ik dat dan? Ik weet het nu wel, maar kan ik dat ook? Dit boekje maakt dat jij gewoon de stap durft te zetten.

Lees meer

Boekentip Deep Democracy. De wijsheid van de minderheid

Jitske Kramer is corporate antropoloog, spreker, oprichter van Human Dimensions. Jitske heeft de Lewis methode van Deep Democracy in Nederland op de kaart gezet. Voor mij is zij in Nederland dé naam als het over Deep Democracy gaat. Deze dialoog- en besluitvormingsmethode is een belangrijke bouwsteen in de trajecten van TeamInDialoog. Niet voor niets dus deze boekentip.

Lees meer
Boekentip Leren veranderen. Een handboek voor de veranderkundige

Boekentip Leren veranderen. Een handboek voor de veranderkundige

Verandering is vandaag de dag de enige constante factor. “Leren Veranderen”, een boek wat het al meer dan 20 jaar ontzettend goed doet. Naast de veranderkleuren zijn alle belangrijke lessen over veranderen samengebracht; informatie, kennis, praktijksituaties, verdiepingen, onderzoeken, oefeningen.

Lees meer
Boekentip De fontein, maak wijze keuzes

Boekentip De fontein, maak wijze keuzes

Els van Steijn is systemisch coach, we kunnen haar gerust expert in familieopstellingen noemen en houdt zich ook bezig met organisatieopstellingen. Auteur van het boek; ‘De fontein, maak wijze keuzes’. Als ieder plaatsneemt in de juiste bak, zal de fontein stromen.
Zo werkt het ook met organisaties

Lees meer

Geïnspireerd blijven?