Individuele coaching

Persoonlijk leiderschap gaat over leidinggeven aan jezelf. Van belang voor ieder mens om een evenwichtig leven te leiden en jezelf en anderen te laten floreren.

InDialoog, met jezelf

Individuele coaching is helpend wanneer je ergens tegen aanloopt of merkt dat je steeds weer bij dezelfde zaken of situaties frustraties voelt of oordelen hebt. Of wanneer je merkt dat je in belemmerende patronen vastzit of gewoon als je iemand kunt gebruiken die naar je luistert en met je meekijkt.

voor professionals, leiders, millennials,
managers, (zelfstandig) ondernemers

Hé teamleider, manager, ondernemer, stel jij jezelf (soms) deze vragen?

$
Hoe geef ik leiding op afstand en blijf ik toch in verbinding?
$
Hoe geef ik leiding aan een team met grote diversiteit?
$
Hoe houd ik de balans tussen mijn vakinhoudelijke werk en mijn leidinggevende rol?
$
Hoe blijf ik mezelf als leidinggevende?
$
Hoe kan ik in control blijven en toch meer loslaten?
$
Hoe werk ik samen met andere managers, zonder mijn eigen doelen uit het oog te verliezen?
$
Hoe ga ik moeilijke gesprekken aan met mijn teamleden?
$
Hoe vul ik mijn leidinggevende rol in een zelfsturend team in?
Om succesvol te zijn als manager, teamleider, ondernemer, bestuurder, projectleider, programmamanager of product owner is het essentieel om zelf in balans te zijn. Met individuele coaching werk jij aan je persoonlijk leiderschap en je leidinggevende rol richting anderen.

“Persoonlijke ontwikkeling kan je zien als een reis, want het meeste leer je onderweg. Ik ben jouw gids en help je, jouw weg te vinden & te volgen, zodat jij in je werk & als mens kan floreren.”

Coaching voor professionals

Werk je in een zelfsturend team? Ben jij een professional in jouw vak, bijvoorbeeld als accountant, IT-consultant, HR adviseur, docent, jeugdwerker, verpleegkundige of fysiotherapeut? Dan geldt ook voor jou dat jij succesvol bent en met plezier je werk kunt doen als je zelf in balans bent. Dat bereik je door persoonlijk leiderschap. Ook voor jou en jouw vraagstukken is individuele coaching een manier om te floreren in je werk en daarmee in je persoonlijke leven.

Hoe werkt coaching?

TeamInDialoog is een gids, die jou de juiste verdiepende vragen stelt, reflecteert en jou in de spiegel laat kijken en tot antwoorden laat komen. Hierdoor kun jij leiding en richting geven aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Dat doen we door systemisch werk, opstellingen, deep democracy, Action Learning Coaching, psychometrische analyses.

In de individuele coaching leg je de verbinding met jezelf. Dat vraagt tijd, aandacht, soms stilte en soms actie.

‘Met twee gesprekjes ben ik er wel weer’. Daar gelooft Dorianne niet in. Samen kijken we welk coachtraject bij jou, jouw werk en leven en jouw verlangens past.

Wandelcoaching

In sommige coachsessies gaan we* wandelen.
Wandelen in de natuur geeft namelijk rust en verlegt de focus van je hoofd naar je lijf en je hart. Juist daar vinden transformaties plaats.

Het lopen brengt je letterlijk in beweging en zet je aan tot acties. De manier waarop je loopt en hoe je je omgeving gewaar wordt, helpt je jezelf open te stellen, te voelen wat gevoeld mag worden, te ervaren wat zich aandient en tot nieuwe inzichten te komen.

*Wie is we? TeamInDialoog heeft een heel bijzonder teamlid:
altijd vrolijk, kan uren wandelen, volgt graag en als je het niet meer weet, dan kijkt hij je aan, checkt hij even of je hem echt ziet en wijst jou vervolgens de weg.
Tijdens de wandelcoaching gaat Aslan mee op pad. Alleen als jij dat wilt uiteraard.

Intake

Voorafgaand aan de coaching vindt altijd een intake plaats. Vraag hieronder je gratis kennismaking & intake aan.

Tarieven

De tarieven zijn afhankelijk van de coachvraag, het type traject of zijn soms onderdeel van een team- of ander traject in jouw organisatie.
Voor coaching, ook voor particulieren geldt een BTW tarief van 21%.

Online je persoonlijk leiderschap ontwikkelen

Wil jij op de zelf gekozen momenten werken aan je persoonlijk leiderschap? Eerst eens met jezelf aan de slag voordat je een coachtraject instapt?

Dan is de online cursus persoonlijke leiderschapsontwikkeling voor jou gemaakt! Deze cursus in het in het bijzonder geschikt voor mensen met een leidinggevende rol of voor professionals die werken in een zelfsturend team of waarvan verwacht wordt dat zij zonder al te veel leiding zelf sturing en richting geven aan hun werk.

Review

Ik vond het echt enorm waardevol wat we in de coachmiddag en opstelling hebben gedaan. Het maakt mij heel veel duidelijk wat ik niet eerder zo voelde.
Ik vond het ook bijzonder om jou op deze manier bezig te zien. Je zit helemaal op je plek en het is echt een geweldig talent dat je hebt.

Carolien

Dorianne heeft mij in toen ik bij een top-20 accountantskantoor werkte heel goed gecoacht tijdens een Human Development Traject. Ze kan heel goed de theorie vertalen naar de praktijk. Hierdoor ben ik mijzelf beter gaan begrijpen en heb ik goed geleerd hoe ik naar andere mensen kan kijken om er met elkaar het beste uit te kunnen halen. Hierdoor heb ik mij goed kunnen ontwikkelen als leidinggevende. Zij was voor mij de perfecte coach. Ze is goed benaderbaar en heeft veel kwaliteiten om de juiste snaar te raken.

Samir Operationeel Directeur People & Payment

Dorianne heeft mij gecoacht in mijn rol in als Young Professional in een eindverantwoordelijke HR functie. Dorianne heeft mij tijdens de coachsessies helpen excelleren waarbij ze psychometrische analyses heeft ingezet (PPA en TEIQ).

Jelmer Interim HR Professional

"Dit is het!" Dat waren mijn woorden toen we gezamenlijk tot de kern kwamen van mijn teamopstelling. Middels scherpe vragen, intuïtie en door patronen inzichtelijk te maken heeft Dorianne mij geholpen om in te zien wat mij te doen staat binnen het team. Dorianne is heel prettig in de samenwerking, straalt rust en vertrouwen uit, en ze is zeer gedreven om je te helpen richting te geven aan persoonlijk- en professioneel leiderschap. Ik ben Dorianne zeer dankbaar voor haar bijdrage in dit proces, en ik kan haar van harte aanbevelen voor ieder die mooie stappen wilt zetten als professional.

Lisette Psychiatrisch Verpleegkundige